3000 - 25.000 kr
Belopp
Ja
Direktutbetalning
21
Åldersgräns
1 - 24 mån
Löptid
15.4% - 1177%
Ränta
Ok
Betalningsanmärkning
0 kr
Uppläggningsavgift
Direkt
Utan UC

Ett lån taget 2022-05-20 med kreditbelopp på 15 750 kr till 21 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på 24 månader som återbetalas genom 24 avbetalningar om ca 840 kr, ger en effektiv ränta på totalt 29,54 %. Totalt att betala är 20 174 kr, av vilket 750 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst SaveLend tillhandahåller.

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Företagsuppgifter

Företagsnamn
SBL Finans AB
Hemsida
Adress
Sturegatan 56
114 36 Stockholm
Kundtjänst
Måndag - Fredag: 
09:00 - 16:00
Lördag - Söndag: Stängt

Alla har suttit i den sitsen när man vaknar upp en morgon. När man inser att man inte tillräckligt med pengar på kontot precis innan löning. Då kan det vara bra med ett akutlån. Är man i den situationen kan man rikta sig mot Loanstep. De erbjuder dig att låna 3000 kr men också 25 000 kr. Det är dessutom helt utan UC och med betalningsanmärkningar. Låneprocessen går snabbt och du kan i sin tur räkna med att få in pengarna på kontot på nolltid. Läs nedan för omdöme, öppettider, kontaktuppgifter och information om långivaren.

Låna utan UC och betalningsanmärkningar

Loanstep erbjuder dig att låna utan en kreditupplysning hos UC. De gör istället den hos Creditsafe och detta påverkar inte kreditvärde. Dina framtida ärenden med UC kommer då inte bli påverkade. Loanstep låter dig att låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar. Det finns dock ett krav på att din betalningsanmärkningar måste vara äldre än 12 månader.

P2P-lån hos Loanstep

Det som är speciellt för Loanstep är att de erbjuder peer-2-peer lån. Detta innebär att du ger ut lån till en annan privatperson. Kan också vara att du tar ett lån från en annan privatperson. Därför är det ovanligt att man kan låna högre än 25 000 kr. Fördelarna är då att du får en lägre ränta. Räntan brukar dock alltid vara på 30% första månaden. Sedan kommer 3% av beloppet du har lånat komma som en förmedlingsavgift. Notera även att nya kunder alltid får låna 14 dagar helt räntefritt!

Hur funkar det att låna hos Loanstep

Det du behöver att göra är att välja det belopp du vill låna. Då kommer du få reda på vad din månadskostnad kommer att ligga på. Sedan så fyller du i nödvändiga uppgifter. Därefter legitimerar du dig via BankID där de sedan gör en kreditupplysning via Creditsafe. När ditt lån har blivit beviljat. Då kan du räkna med att få in dina pengar på kontot direkt ifall du använder dig av Handelsbanken. Det gäller även Swedbank eller Nordea.

Räntor & avgifter

Loanstep är en av de långivare som har lägst krav, därför är de dessutom en av de dyrare lånen vi listar här. Deras fasta ränta även kallad årsränta är mellan 15.4% och 38.4% vilket är rätt bra för ett sms lån. Däremot är deras effektiva ränta mellan 30% och 1177%. Det vi dock gillar är att de inte har massor av dyra avgifter som uppläggningsavgifter. De har endast en administrationsavgift på 60 kr, vilket vi ser som förmånligt.

Kundservice och öppettider

Ifall du vill nå deras kundservice så kan du således nå dem varje vardag mellan 09:00 – 16:00. Du kan i därför nå dem via antingen epost eller telefon. Är du ute efter mer information så kan du besöka deras hemsida (www.loanstep.se).

Betyg

0 reviews
5.0

Recensioner av Loanstep

Recensera Loanstep

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Recensera Loanstep

Loanstep